Македонското DJ дуо – Cyrillic со нов летен хит !

“Break My Heart” е насловот на новиот супер сингл на македонската ЕДМ атракција Cyrillic која од неодамна е ексклузивец на Скај Ај Ентертејмент. Се работи за модерна денс трака со моќни поп вокали во која суптилно е вградено, а истовремено силно изразено…

Концерт на „Танец“ во Прилеп

На 04.07.2019 год. со почеток во 20:00 часот на сцената на Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп ќе се одржи целовечерен концерт на националниот ансамбл „Танец“. Концертот ќе биде по повод 45-тото јубилејно изнадние на Фестивалот на народни инструменти и песни…