Бруно Марс со нов ремикс посветен на 90-тите!

Бруно Марс и Карди Б се здружија за во подготовка на видео инспирирно од 90-тите.

Карди Б се појавува како уште еден вокал, видеото дава признание на телевизиската емисија “In living color” и посветува внимание на класичните облеки од тој период и кореографски  потези. Се чини дека емисијата, според Марс, е една од најдобрите ТВ-шоуа на сите времиња.

Проверете дома да не имате некоја облека што се појавува на видеото, може да се врати во мода. 😉