СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ од Прилеп распишува конкурс за ликовна изложба

Во чест на месецот на Франкофонијата, СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ од Прилеп распишува конкурс за учество на изложбата на тема:

Read more