Анонимус со ново видео за Светот

Анономус на својот YouTube профил објави видео со насловот „This will Change Everything You Know“.

Порака која сакаат да ја испратат е поврзана со влијанието на допаминот и како големите интернет корпорација ја искористија шансата да се збогатат со уништување на општеството. 

Живееме во Свет каде лесно е да ги помешаме вистината со популарноста, односно тоа што не е популарно не е вистина и обратно, тоа што е популарно мора да е вистина и најужасното нешто во вој процес е тоа што се контролира со, со парии!