5-те најслушани песни на Youtube од 2018 година

Оваа година, како и предходните, во листата на најслушани песни од светската музика сцена на YouTube, се најдоа песните на латинските изведувачи. Така во нашата листа од 5-те песни со најмногу прегледи, 4 се од латински изведувачи.

Во прилог ви ги претсавуваме 5-те најслушани песни на YouTube:

5. El Farsante – Ozuna (1.11 милијарди прегледи)

 

4. Dura – Daddy Yankee (1.18 милијарди прегледи)

 

3. Girls Like You – Maroon 5 (1.37 милијарди прегледи)

 

2. X – Nicky Jam (1.39 милијарди прегледи)

 

1. Te Bote Remix – Flow La Movie (1.43 милијарди прегледи)