7 tips how to develop your skills?

Everyone wants to have a fulfilling career, to have some skills or to develop them. But what do you think you need to have it? There are many possible answers, but there are 7 tips that you can use to develop your…

Концерт на „Танец“ во Прилеп

На 04.07.2019 год. со почеток во 20:00 часот на сцената на Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп ќе се одржи целовечерен концерт на националниот ансамбл „Танец“. Концертот ќе биде по повод 45-тото јубилејно изнадние на Фестивалот на народни инструменти и песни…