Workpetence – иновативна дигитална алатка за анализа на компетенциите за вработиливост на млади лица

На 4 февруари 2019 година во хотел Континетал се одржа конференција на која беа промовирани Дигиталната алатка Workpetence, Водич за кариера за Младински работиници и Тест за кариерно насочување. Проектот „Workpetence – Online Tool for Competence balance for Youth Employment” се спроведува…