Колку сте запознаени со вашите работнички права? Анкета

Ја користите ли сопствената пауза за да му купите појадок на шефот? Ве ангажираат дури и кога не можете? Останувате ли прекувремено, а неплатено на работа? Незгодно ли ви е да кажете дека законски имате право на повеќе денови одмор, а не…