НОВА програма за членство на Младински Совет Прилеп

За поголем опфат на младите луѓе како и свој личен и професионален развој, Младински Совет Прилеп нуди програма за членство на млади луѓе кој се заинтересирани за неформални активности како и надоградување и развој на нивните знаења и вештини. Придобивките од членството…