Младите практиканти во Англија: Го доловивме „духот на деловното работење“

„По долгото исчекување и возбуда на 18 Март конечно стигнавме на Gatwick во Лондон, Англија. Само што стапнавме на земја, знаевме дека ова ќе биди голема авантура. Стигнавме во Лондон, каде што со воз патувавме до Портсмунт. Уште одма почнавме да се…