Прво интервју за What’s up Prilep

Во понеделникот (26.05.2014) во просториите на Pulse радио се сними и првото интервју за реализацијата на првата емисија од шоуто What’s up Prilep кое ќе можите да го слушните на почетокот од јуни на Pulse радио. Интервјуто беше со Александар Котески лидер…