Бендот Дупер, кои својата слава ја стекна со летниот хит „Не сум твој тип“, деновите ја промовираа својата нова песна „Ние сме 2“.

Однеодамна бендот се најде на листата на ексклузивци на „Авалон Продукција“.

Песната е нивнот авторско дело, во продукција на Авалон,а снимена е во студиот на Ангел Ќосев – „Подрумот“. Видеозаписот е во режија на Томи Акимовски.