Куклено-играна претстава “Новогодишна бајка”.

Мал Прилепски Театар, во период од 25ти до 30ти декември, во просториите на НУЦК “Марко Цепенков” во кино салата “Мис Стон” ќе ја прикажува детската куклено-играна претстава “Новогодишна бајка”.

Термините за претставата се следниве:

25.12.2018 Вторник , во 11h и 13h

26.12.2018 Среда , во 11h и 13h

27.12.2018 Четврток, во 11h и 17h

28.12.2018 Петок, во 11h и 13h

29.12.2018 Сабота, 11h и 13h

30.12.2018 Недела, 11h и 13h

Резервации на: 071948855 и 076440082.

Почитувани,Мал Прилепски Театар, во период од 25ти до 30ти декември, во просториите на НУЦК "Марко Цепенков" во кино салата "Мис Стон" ќе ја прикажува детската куклено-играна претстава "Новогодишна бајка".Термини:25.12.2018 Вторник , во 11h и 13h26.12.2018 Среда , во 11h и 13h27.12.2018 Четврток, во 11h и 17h28.12.2018 Петок, во 11h и 13h29.12.2018 Сабота, 11h и 13h30.12.2018 Недела, 11h и 13hЗаедно да ги испратиме годишните времиња, да го дочекаме Дедо Мраз и да му ги кажеме нашите желби.Резервации на:071948855076440082Со почит, Мал Прилепски Театар

Posted by Мал Прилепски Театар on Thursday, 20 December 2018