Само во Вегас ..

На 8 Јануари 2018, се лансираше 250 “Shooting Star” дронови од компанијата “Intel”,  над популарниот “Bellagio” во Вегас. Кога на тој поглед се додаде и прекрасната разиграна фонтана пред казиното, се добива едно спектакуларно шоу.