Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ за оваа недела !

Оваа недела на репертоарот во театарот „Војдан Чернодрински„ ги имате претставите „Демократија„ и „Пиреј“. 

На 11.04.2019 год. (четврток) со почеток во 19:30 часот, на сцената на театарот ќе биде преставена „Демократија“ во режија на Кирил Петрески.

На 12.04.2019 год. (петок) со почеток во 20:00 часот, на репертоарот на театарот е „Пиреј“ во режија на Љупчо Ѓоргиевски.

 

Влезници можете да си купите на билетарницата од театарот.

Резервации на 076/442-378