Репертоар за Театарот “Војдан Чернодрински”

Прилепскиот театар “Војдан Чернодрински” за своите ценети посетители го објавува својот неделен репертоар на претстави.

Вторник – 8 мај 2018 година – 19:30 часот

“Обѕрни се во гнев” – во режија на Кристина Димитрова

Сабота – 12 мај 2018 година – 20:00 часот

“Клетници” – во режија на Мартин Кочовски

Влезници за претставите можете да си обезбедите на билетарницата од театарот.

Контакт телефон за резервации: 076 442 378