Предновогодишен Стенд ап

На 27.12.2018 год. (четврток) со почеток во 20 часот во Домот на Култура  “Марко Цепенков” во Прилеп, на сцентата ќе настапи познатиот стенд-ап комичар Марјан Ѓорѓиевски со неговото предновогодишно станд-ап шоу.

Под мотото: “Бидете присутни можеби вашата желба ќе ја исполни”, Маријан ве кани на неговото шоу, а картите за истото можете да ги набавите во Take Five jazz café, или онлајн на https://mktickets.mk/en/event-en/stand-up-marjan-gjorgjievski-prilep/.