Првиот постхумен сингл од Авичи

Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question Cisco 300-320 pdf Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question Cisco 300-320 pdf Salesforce ADM-201 Question Cisco 100-105 pdf Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question Salesforce ADM-201 Question PMI PMP pdf Cisco 300-320 pdf Salesforce ADM-201 Question PMI PMP pdf PMI PMP pdf Salesforce ADM-201 Question, Cisco 300-320 pdf Cisco 300-320 pdf Cisco 300-320 pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 300-320 pdf Cisco 300-320 pdf Cisco 300-320 pdf Cisco 300-320 pdf Cisco 300-320 pdf Cisco 300-320 pdf Cisco 300-320 pdf Cisco 300-320 pdf PMI PMP pdf PMI PMP pdf Cisco 300-320 pdf PMI PMP pdf Cisco 100-105 pdf PMI PMP pdf Cisco 300-320 pdf, PMI PMP pdf PMI PMP pdf Cisco 100-105 pdf, PMI PMP pdf PMI PMP pdf, PMI PMP pdf PMI PMP pdf PMI PMP pdf PMI PMP pdf PMI PMP pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf [12] Ragueneau, Relation Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf Cisco 100-105 pdf des Hurons, 1650, 6, 7. exameasily

Семејството на Авичи неодамна најави дека наскоро ќе биде објавен постхумниот албум од популарниот шведски диџеј и продуцент, кој почина минатата година, а сега го имаме и првиот постхумен сингл од претстојното издание што ќе го носи насловот „TIM“ и што ќе стигне на 6 јуни. Станува збор за темата насловена „SOS“, во која гостува американскиот пејач Елоу Блек (Aloe Blacc), со кого го сними и мегахитот „Wake Me Up“.

„Мислам дека ’SOS’ беше песна пред своето време кога Тим ја пишуваше. Очигледно е дека тој ги напиша овие стихови за некои од своите битки и мислам дека ова е многу важна тема за споделување, особено ако се земе предвид неговиот статус и пристап до ушите и срцата на луѓе ширум светот. Ова е одлична можност да им се дадат зборовите за да можат да кажат: ’Ми треба помош’“, вели пејачот во соопштението за песната.

Како што соопштија од семејството на покојниот музичар, сите собрани средства од продажбата на албумот ќе бидат наменети за Фондацијата „Тим Берглинг“, која ќе се фокусира на менталното здравје и на превенција од самоубиство, а подоцна во план е и проширување со иницијативите за помош од климатските промени, за зачувување на загрозени видови и на природата.

„Кога Тим Берглинг почина на 20 април 2018, тој веќе привршуваше со новиот албум. Зад себе остави збирка од речиси готови песни, заедно со белешки, електронски пораки и разговори за музиката“, пишува во соопштението од неговото семејство, каде се вели и дека авторите со кои соработувал „го продолжиле процесот за што е можно повеќе да се доближат до неговата визија“.

Воведниот сингл од постхумното издание на Авичи е објавен со бројни пораки од неговите обожаватели, а како звучи сето тоа дознајте во продолжение.

 

Преземено од: www.radiomk.com