„Одисеја“ – пародија на Хомеровиот класик

Театар “Чин 4 Сцена 5” на ден 28.12.2018 (петок) ве кани на втора реприза на претставата „Одисеја“ – пародија на Хомеровиот класик, во киното “Мис Стон”, со почеток во 20:00 часот.

Претставата е дело на Саша Нацевски, а актери во истата се: Христијан Тунески, Михаела Јанеска, Андреј Мојсоски, Ивана Спасеска, Теодора Велкоска, Мила Јованоска, Наум Ѓорѓиески, Хелена Зографоска, Андријана Божиноска, Тереза Спасеска, Христина Бутракоска, Александар Трајкоски, Михаела Јованоска, Бобан Смилкоски, Лора Штаргоска, Марко Ѓорески, Леона Митревска, Димитар Паскоски.

Цените на картата се 80 денари, а резерваци можат да се направат онлајн на следната страна: https://res.seatlion.com/11717 .