Новогодишна Критична Маса 55

На 26.12.2018 година во Прилеп, во организација на #ПрипепНаТочак, започнува Новогодишната Критична Маса 55. Оваа критична маса е посветена на лицата кои се спречени да пристапат во институциите поради недостиг на рампа.под мотото: Во 2019 да немаме непристапни институции!

Збирното место е пред споменокот на Александар Македонски во центарот на Прилеп, во 17:30 часот.

Настанот ќе заврши со топол чај во Jazzclub Take Five.