Нова музичка соработка помеѓу Тамара и Гуру Харе

“Љубов” е насловот на новата музичка нумера на Тамара Тодевска во соработка со Гуру Харе. Музиката и текстот на истата се дело на Игор Атанасовски Харе.

Се надеваме дека ќе уживате во нивната мелодија.