Како да направиш Топ Песна?

За разлика од некои наши мал милион артисти, овој батка навистина знае што прави и како на шега креира музика која звучи многу подобро од било која песна продуцирана во последно време на нашиве простори.

Ќе го оставам ова овде и сите вие кои се трудите да продуцирате нешто прашајте прво дома, како звучи,  но не ги прашувајте вашите баби, тие секогаш ќе бидат тие кои ќе дадат безрезервна поддршка во се што правите.