Зимска Школа за Дипломатска Комуникација, Протокол и Бонтон

Акедемијата за протокол и дипломатија објави повик за учество на третото издание на  “Зимска школа за димпоматска комуникација, протокол и етика”. Станува збор за школа за дипломатски прокотол и бонтон.

Академијата за протокол и дипломатија (ADP ) е млада стручна и студентска академија во која членуваат околу 200 алумни студенти. Настаните кои таа ги организираат се во врска со темите: Дипломатија, дипломатска комуникација и протокол.

Школата ќе се одржи во Виена, Австрија од 01-03.02.2019 год, а пријавувањето е до 27.01.2019 година.

Челосниот повик можете да го видете на следниов линк: https://www.facebook.com/events/428502734353916/