Едноставно знаеме колку ги сакате филмовите

Се наоѓаме на прагот на есента, но со сигурност знаење дека не сте изморени од летото, па принудени сме да ви помогнеме да го одржите летното расположение на највисоко ниво. Па така, Пулс Радио ви предлага листа на неколку легендарни филмови, како и некои нови филмови кои би ви го задржале вашето внимание и летната шема.

  1. 500 денови лето

Филмот „500 денови лето“, е непоколеблива романтична комедија. Летото не верува во вистинска љубов, соучесник или вистински маж. Том, меѓу другото, е неизлечив романтичар кој никогаш не се предава. Овој филм претставува непобедлива романтична комедија за една жена која не верува во вистинска љубовна егзистенција, но и за младо момче кое е лудо по неа.

  1. Фокус

Вил Смит ја испеа „Ники“, која е екперт за лаги, што се вљубила во почетник, Џес (Маргот Роби). Како што таа научила многу трикови од работата, нејзниот пристап опаднал, па тој ја освоил. Пред три години, таа била многу фатална жена, во за нејзе битен момент во Буенос Аирес. Во средината на најновата и многу опасна шема на Ник, кога дошла ги оставила плановите преку својата глава со што ја отфрлила експертизата за лаги.

  1. „Лажно злато“

Филмот е романтична Америчка авантура од 2008 во изведба на Варнер Брос. Филмот е презентација на сегашниот тип на бакшиш што ново-избранот го заменил романтичниот живот додека барал изгубено богатство под водата. Филмот е режиран од Енди Тенант што поврзал двајца глумци во филмот „Како да се ослободиме од момче во 10 дена“: Матју Меконахи и Кејт Хадсон.

  1. Мојата девојка

„Мојата девојка“ е америчка драма – комедија режирана од Хауард Зефф и напишана од Лорисе Елехвани. Вада живее во мрачен свет и малку кој и е помалку скратен. Нејзината мајка починала два дена откако таа се родила. Нејзиниот татко и оставил погребален дом. Балсамирањето си го нашол својот пат во гаражата. Нејзината баба имала Алцхајмерова болест, и била завиткната во огромна тишина, што зборувало за времето кога таа почнала да го го пее хитот од пред 40 години. Не е чудно дека Вада е хипохондрик која секогаш трчала по фамилијарен доктор. Како и да е, Вада е нормална. Таа имала напад од наставникот кој живеел во улицата. Таа возела точак со нејзиниот најдобар другар, Томас Џ., каде зборувале за значењето на животот.

  1. Ја сакам Рози

Алекс и Рози биле најдобри другари од кога се сеќаваат еден на друг. На 18тиот роденден на Рози, Алекс ја пољубил, и увидел дека романтични побуди кон неа. Како и да е, на еден ден после 18тиот роденден, Рози била изненадена од тоа колку била пијана, и посакала со Алекс да има вечер како никогаш предходно. Алекс истакнал дека сака од Рози само најдобра пријателка. Филмот е со многу интересни моменти кои на крајот ја преобразуваат силата на романтиката. На крај, Рози си ги остварила соништата во нејзиниот хотел. Алекс е вториот гостин што го известила Рози, на неговото пристигнување, каде се развел со нејзината жена и сега тој рекол дека е слободен. Тој го споделил неговиот сон, па преку тоа и се бакнале на крај.

Ова е нашата листа на филмови, по која се надеваме дека ќе ви бидат интересни. Не заборавајте да ги спорелите со вашите пријатели. И, секако, уживајте во секоја сезона.