ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ !!!

GIAC GCIH pdf GIAC GCIH pdf Cisco 210-065 Question GIAC GCIH pdf GIAC GCIH pdf GIAC GCIH pdf GIAC GCIH pdf Cisco 210-065 Question GIAC GCIH pdf GIAC GCIH pdf Cisco 300-206 pdf GIAC GCIH pdf Cisco 210-065 Question Cisco 300-206 pdf Cisco 210-065 Question Cisco 300-206 pdf GIAC GCIH pdf GIAC GCIH pdf GIAC GCIH pdf Cisco 210-065 Question GIAC GCIH pdf IIBA CBAP Question Cisco 210-065 Question GIAC GCIH pdf Cisco 300-206 pdf GIAC GCIH pdf, GIAC GCIH pdf Cisco 210-065 Question Cisco 210-065 Question Cisco 210-065 Question Cisco 210-065 Question Cisco 210-065 Question Cisco 300-206 pdf Cisco 300-206 pdf Cisco 300-206 pdf IIBA CBAP Question Cisco 210-065 Question Cisco 210-065 Question Cisco 210-065 Question Cisco 210-065 Question, IIBA CBAP Question Cisco 300-206 pdf, Cisco 300-206 pdf Cisco 210-065 Question Cisco 300-206 pdf Cisco 300-206 pdf Cisco 300-206 pdf

Cisco 300-206 pdf IIBA CBAP Question Cisco 300-206 pdf Cisco 300-206 pdf IIBA CBAP Question IIBA CBAP Question IIBA CBAP Question IIBA CBAP Question IIBA CBAP Question Cisco 300-206 pdf IIBA CBAP Question IIBA CBAP Question IIBA CBAP Question IIBA CBAP Question à IIBA CBAP Question rien.” Meules urges IIBA CBAP Question IIBA CBAP Question, that the king should undertake theexameasily

Да подадеме рака да бидеме хумани ! 

На 16.04.2019 год. со почеток во 20:00 часот во НУЦК „Марко Цепенков“ се организира хуманитарен концерт со познати музички групи.

Со собраните донации ќе се помогне на социјално загрозено семејство.

На концертот ќе настапат: Тајфата и Димитар Андоноски, The Hounds, Ангела Ѓорѓиоска, Марија Ристеска, Евгенија Кузманоска и Елена Хаџи-Спиркоска.

Карта изнесува само 60 денари.

Контакт: 072/248-145

                  077/997-012