„ВО СЕНКА НА ВЕТРОТ“ овој викенд во театарот „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот,, Војдан Чернодрински,,
сабота 8.4.2017 – 20.00 часот
,,ВО СЕНКАТА НА ВЕТРОТ,, режија Југослав И.Кочоски
Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378.