„НИШТО БЕЗ ТРИФОЛИО“ оваа сабота во Театар „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Репертоар на Театар „Војдан Чернодрински“ – Прилеп:
Сабота 29.4.2017 – 20.00 часот
гледајте ја урнебесната комедија
,,НИШТО БЕЗ ТРИФОЛИО,, режија Коле Ангеловски
Влезници два часа пред почеток на претставата на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378