Младински Совет Прилеп овозможува ЕВС мобилност во Полска

Младински Совет Прилеп, заедно со партнер организацијата Eduq Association, објавува повик за ЕВС волонтер во Полска. Број на волонтери: 1 Организација: Eduq Association Место: Lębork,

Read more