Уредување на главниот булевар Гоце Делчев во Прилеп!

Реновирањето на главниот булевар Гоце Делчев во Прилеп би се засновал на значителна експанзија покрај улицата, па сообраќајот ќе добие

Read more

Бојадисување и реновирање на фасадите во Прилепската стара чаршија!

Прилеп е еден од најубавите градови во Македонија, и тоа не е само затоа што е помеѓу топ четири места,

Read more