Сакате ЕВС во Романија!? Сега имате можност

Волонтерски Центар Скопје објавува повик за двајца ЕВС волонтери на проект во Романија, со времетраење од 6 месеци (01.03.2018 – 31.08.2018). Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер на проектот

Read more