Културен месец Јануари во театар „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Нов репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ За збогатување на културните манифестации, во текот на месец Јануари, во театарот „Војдан

Read more

Премиера на „Клетници“, ансамблот на театарот „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Во Петок, на 29.12.2017  од 19.30 часот, театарот „Војдан Чернодрински“ премиерно ќе ја изведе претставата „Клетници“ од Виктор Иго, во

Read more