Културен месец Јануари во театар „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Нов репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

За збогатување на културните манифестации, во текот на месец Јануари, во театарот „Војдан Чернодрински“ ќе се прикажуваат претставите „Клетници“, „Ништо без Трифолио“, и „Хроника на еден сон“.

Распоред на претставите:

24 јануари 2018 – 19.30 часот – „Клетници“ од Виктор Иго, режија – Мартин Кочовски

26 јануари 2018 – 19.30 часот – „Клетници“ од Виктор Иго, режија – Мартин Кочовски

30 јануари 2018 – 19.30 часот – „Ништо без Трифолио“ од Русомир Богдановски, режија – Коле Ангеловски

 31 јануари 2018 – 19.30 часот – „Хроника на еден сон“ од Ивана Нелковска, режија – Ивана Ангеловска

Резервации за карти на телефонскиот број: 076 442 378