Jazz Викенд во Прилеп од 22-27 Август

Jazz Викенд 

Од 22-ри до 27-ми Август оваа година, ќе се одржи Прилепскиот Jazz Викенд. Културнио настан се одржува веќе по 6-ти пат во Прилеп и колку-толку, ја збогатува културната понуда во Прилеп.

Програмата во наведенот период можете да ја следите на официјалниот фејсбук настан.

За тие што ве мрзи да кликнете уште еднаш, досега се најавени настапи во:

 

 

 

Сидро

Петок 23.06.17г
Претставници од Grazz Jazz Academy
IVAN IVANOV ELECTRIC TRIO

Сабота 24.07.17г

TOTAL GIM

Очекувајте OFF програма исто така и во Take 5 и традиционално одржување на Jazz Викендот на Летната Сцена во Домот на култура, Марко Цепенков, од 24ти до 26-ти Август.

Се гледаме таму, се надеваме дека ќе има пренос во живо како и во минатите години.