Сакате ЕВС во Романија!? Сега имате можност

Волонтерски Центар Скопје објавува повик за двајца ЕВС волонтери на проект во Романија, со времетраење од 6 месеци (01.03.2018 – 31.08.2018). Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер на проектот

Read more

Културен месец Јануари во театар „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Нов репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ За збогатување на културните манифестации, во текот на месец Јануари, во театарот „Војдан

Read more