Успешно спроведени Драмски Вечери на СОУ Ѓорче Петров

По иницијатива на Драмската секција на СОУ „Ѓорче Петров“, училишната младинска организација и институцијата Дете – правобранител на 15 декември

Read more

„АЛАДИН И ВОЛШЕБНАТА ЛАМБА“ премиерно во Прилеп

Танцовото студио и портал за современи изведувачки уметности „Зодијак“ од Прилеп во партнерска соработка со Училиштето за театар Чин 4

Read more