Времепловот на рок ен рол легендите – „Меморија“!

Македонските рок ен рол легенди, групата „Меморија“  на12 септември, во 13 чаот во МКЦ – Скопје и официјално ја започнаа својата кампања за

Read more

“ИНФО СЕГА Караван“ – Недела на граѓански организации во Македонија

По повод Недела на граѓански организации, ИНФО СЕГА Кавадарци заедно со Коалиција на Младински организации СЕГА, организира „ИНФО СЕГА КАРАВАН“

Read more

Уредување на главниот булевар Гоце Делчев во Прилеп!

Реновирањето на главниот булевар Гоце Делчев во Прилеп би се засновал на значителна експанзија покрај улицата, па сообраќајот ќе добие

Read more

Бојадисување и реновирање на фасадите во Прилепската стара чаршија!

Прилеп е еден од најубавите градови во Македонија, и тоа не е само затоа што е помеѓу топ четири места,

Read more