Сакате ЕВС во Романија!? Сега имате можност

Волонтерски Центар Скопје објавува повик за двајца ЕВС волонтери на проект во Романија, со времетраење од 6 месеци (01.03.2018 – 31.08.2018). Доколку сте заинтересирани да бидете волонтер на проектот

Read more

Културен месец Јануари во театар „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Нов репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ За збогатување на културните манифестации, во текот на месец Јануари, во театарот „Војдан

Read more

Премиера на „Клетници“, ансамблот на театарот „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Во Петок, на 29.12.2017  од 19.30 часот, театарот „Војдан Чернодрински“ премиерно ќе ја изведе претставата „Клетници“ од Виктор Иго, во

Read more

„АЛАДИН И ВОЛШЕБНАТА ЛАМБА“ премиерно во Прилеп

Танцовото студио и портал за современи изведувачки уметности „Зодијак“ од Прилеп во партнерска соработка со Училиштето за театар Чин 4

Read more