Времепловот на рок ен рол легендите – „Меморија“!

Македонските рок ен рол легенди, групата „Меморија“  на12 септември, во 13 чаот во МКЦ – Скопје и официјално ја започнаа својата кампања за

Read more

“ИНФО СЕГА Караван“ – Недела на граѓански организации во Македонија

По повод Недела на граѓански организации, ИНФО СЕГА Кавадарци заедно со Коалиција на Младински организации СЕГА, организира „ИНФО СЕГА КАРАВАН“

Read more