8 години постоење, напредок и гордост! The Hounds

На 16.08.2017 година, во кафе-бар АРТ Кафе- Апореа, Прилепскиот бенд THE HOUNDS, кој во Македонија важи за еден од најдобрите и најперспективните бендови, го прослави својот 8 роденден со мотото „8 години- Милијарда Емоции“

На роденденскиот концерт, покрај славениците, настапуваа Meto SDj Acika, Dejan Pete, David Kay, Mario ЕddieRoom 313, Cyrillic, и специјален гостин на вечерта традиционално настапуваше и прекрасната Леана Таки со која The Hounds има неколку авторски соработки.

PULSE Radio им го честита роденденот и им посакува уште МИЛИЈАРДИ УСПЕСИ во иднина!