Проследете ја премиерата: „Хроника на еден сон“

Во Понеделник на 05 Јуни 2017 во Театарот „Војдан Чернодрински“ – Прилеп, премиерно ќе биде одиграна претставата „Хроника на еден сон“ во режија на Ивана Ангеловска, претстава која како црна комедија преку сонот зборува за денешната реалност, но и за иднината.

Во претставата играат: 
Марија С.Илијеска, Игор Трпчески, Александар тодески, Катерина Ч. Клинческа, Марјан Чакмакоски, Илија Волчески, Ана Тодеска, Виолета Чакарова, Ангела Наумоска,
дополнително се вклучуваат и: 
Текст – Ивана Нелковска
Костимографија – Марта Трендафилова
Автор на музиката – Зоран Тевдовски

Почетокот на претставата е во 20:00ч.

Влезници на билетарницата од театарот 2 (два) часа пред почеток на претставата, а можете да резервирате на 076 442 378.