Поетска вечер во Прилеп

Во вторник – 7.август 2018 во Прилеп во изложбениот салон на ЦК “Марко Цепенков” ќе се одржи поетска вечер, на која со своето творештво ќе се претстават 15 поети – членови на Клубот на литературни творци Прилеп.

Поетската вечер се одржува во рамките на Прилепското културно лето.

Почеток на настанот: 19.00 часот